Google ADS

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Plesni Klub Domingo Čačak

Plesni Klub Domingo Čačak

 • 0 Stars.

 

 

DOMINGO
 
''Domingo'' je mesto gde vladaju mladost i lepota. On nije veliki, ali je uvek pun vedrih i nasmejanih ljudi. Iz njega dopiru zvuci najlepših melodija, njegova vrata su uvek otvorena...

Ako zavirite u njega, očaraće vas mnoštvo veselih boja, sklad i harmonija. Plesači ''Dominga'' lepo će vas primiti, a njihov šarm mamiće vam osmeh.

Ubrzo ćete shvatiti da boravak u ''Domingu'' nećete nikad zaboraviti.

 

O NAMA

Plesni klub ''Domingo'' osnovan je 12. jula 2006. godine u Čačku, sa željom da se ples afirmiše kao deo čovekove kulture i kao sportska disciplina. Od samog početka okupljao je veliki broj omladine.

Škola plesa i densa "Domingo" jedna je od radionica koje funkcionišu i pod okriljem Kulturnog centra u Gornjem Milanovcu. Pokrenuta je po osnivanju kluba 2006. godine, zajedničkom inicijativom plesnog kluba ''Domingo'' iz Čačka i Kulturnog centra Gornji Milanovac.

Naš rad baziran je  na latino-američkim i standardnim plesovima, a pored toga tu su latin show i street dance.

 

 

U klubu rade stručnjaci iz oblasti plesa, iza kojih stoje dugogodišnji uspesi i rezultati u individualnom radu. Klub okuplja decu svih uzrasta koja se kako rekreativno, tako i aktivno bave sportskim plesom i učestvuju na takmičenjima, kao i odrasle koji se rekreativno bave plesom.

Osim plesa u klubu se posebna pažnja obraća na pravilno hodanje i držanje, pravila lepog ponašanja i ophođenja, što predstavlja vrlo bitne faktore u odgoju i vaspitanju svakog mladog čoveka.

 

 

Cilj nam je pre svega da razvijemo kulturu tela, slušanje kvalitetne muzike i razvijanje pravih estetskih vrednosti kod što većeg broja mladih, i sve ovo zahvaljujuci stručnom i pedagoškom radu trenera kluba.

Iza sebe imamo veliki broj samostalnih koncerata, kao i zajedničkih nastupa sa drugim srodnim društvima. Naš klub se proslavio, ne samo u Srbiji već i u Evropi, a najvrednija priznanja su nam osvojene zlatne medalje sa međunarodnih takmičenja. Među uspehe treba uvrstiti i nastup na zatvaranju Univerzijade u Beogradu, organizovanje ''European Quadrille Dance Festival'', i jedan koji je nama posebno važan, jeste visoko priznanje Crvenog krsta Srbije - Srebrni znak koji smo dobili za značajne rezultate u ostvarivanju zadataka i ciljeva Crvenog krsta.

Naravno, moramo pomenuti i stručan tim trenera bez čijeg znanja ne bi ni bilo rezultata plesnog kluba ''Domingo''. Neki su bili deo našeg tima, neki su još uvek, a oni su: Jelena Vučićević, Ana Jevremović, Sanja Dmitrović, Marijana Nikolić, Jelena Ilić, Ivana Petrović, Dragana Pavićević, Marina Radovanović i Nenad Nešović.

 

 

Ovakav rad garantuje da će se ime ''Dominga''  čuti kao i do sada u Austriji, Češkoj, Nemačkoj, Italiji, BiH, Crnoj Gori, Srbiji i mnogim drugim mestima gde su gostovali članovi našeg kluba.

Za nama ostaju samo dobre stvari, a pred nama su još bolje namere u korist našoj deci, našem gradu i generacijama koje dolaze. Zato potpuno mirne savesti, duboko verujući idejama našeg kluba, poručujemo da smo bili najbolji i ostaćemo!
Balkanska 9
Čačak, Srbija
32102
Ȍačak

Telefon: 0325520382

Druge kategorije:
 Plesne Škole Sportskog PlesaPlesni Klub Domingo Čačak
Saradnja

Imate školu
ili pružate usluge
vezane za ples
i želeli bi da se reklamirate
na našim stranicama

register button

i postanite deo
našeg tima

Facebook
Top Kategorije
Top Prezentacije
 • Salon za izradu ballet patika Markoni
  Branimira Ćosića 15
  Novi Sad, Srbija
  21000
  Novi Sad

  Salon za izradu ballet patika Markoni se nalazi u
  (9698 viđeno od 18-03-2014 03:01PM)
 • Plesni Klub Latino Dance Banja Luka
  Kralja Petra I Karađorđevića 84
  Banja Luka, Republika Srpska
  Banja Luka 78101
  Plesne Škole Republika Srpska

  Upis u toku (za sve od 3 do 103 godine)
  (8340 viđeno od 28-09-2013 06:48PM)
 • Plesni Klub Stage Dance Novi Sad
  Svetozara Miletića 40
  Novi sad, Srbija
  21101
  Novi Sad

  Dovoljno je imati veliku želju, puno volje i makar
  (7473 viđeno od 01-10-2013 03:44PM)
 • Plesna Škola Play Dance Studio Novi Sad
  Bulevar Oslobođenja 30A
  Novi Sad, Srbija
  21101
  Novi Sad

  Plesna Škola Play Dance Studio Novi Sad
  (7413 viđeno od 02-10-2013 11:40AM)
 • Fitness House Novi Beograd
  Omladinskih Brigada 6
  Novi Beograd, Beograd, Srbija
  Novi Beograd 11070
  Škole Plesa u Beogradu

  Hit je biti fit! Fitness House Novi Beograd nalazi
  (6141 viđeno od 10-10-2013 04:28PM)
Reklama
Reklama
Prijava za korisnike