Google ADS

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

O nama

 

Katalog Plesneskole.rs stvoren je u julu 2013. godine, sa ciljem da na jednom mestu okupi sve nas kojima je Ples sastavni deo života, kako škole tako i biznise vezane za Ples.

Ideja za nastanak kataloga koji na jednom mestu okuplja sve informacije vezane za Ples rodila se još 2009. godine od strane mog supruga (Stergios Stergiou) i mene (Ivane Cvetković Stergiou), kao odgovor na potrebe, pitanja i podsticaje naših mnogobrojnih prijatelja i saradnika, vlasnika Plesnih škola, ali i njihovih korisnika. 

Uz pomoć prijatelja prikupili smo neophodne informacije i našli najbolju moguću formulu za jednostavno pronalaženje traženih podataka, a sve u cilju kreiranja jedne korisne alatke kako za Korisnike, tako i sve škole/poslovanja koje žele da se oglase u katalogu plesneskole.rs, kao i u cilju promocije plesne umetnosti, uopšte.

Posle višemesečnog istraživanja i rada, ideja je postala stvarnost - postavili smo prvi katalog plesnih škola u Grčkoj, koji je za cilj imao da pruži informacije svojim Korisnicima o vrsti Plesa koja ih interesuje, kao i gde mogu da nađu školu koja će im pružiti adekvatnu obuku u toj oblasti, kao i za svu neophodnu opremu koja će im omogućiti da se u potpunosti posvete svojoj ljubavi-Plesu.

S druge strane, plesnim školama i poslovanjima vezanim za Ples obezbeđuje Saradnika koji će im pružiti mnogo alatki putem kojih će na najbolji način promovisati svoj rad i proizvode.

Uspeh koji je ovaj katalog ostvario, približavajući svakog meseca svet plesne umetnosti hiljadama Korisnika, pokrenuo je i ideju o stvaranju sličnog kataloga i na prostorima moje otadžbine - Srbije.

Sigurni smo da će katalog Plesneskole.rs postati omiljeni način pretrage, prezentacije i upoznavanja sa magičnim svetom Plesa, te da će imati isti uspeh kao i u Grčkoj.

 

Kako funkcioniše

 

Jednostavno – Brzo –  Efikasno !

 

Šta pružamo Korisnicima sajta?

 

Forma kataloga je jednostavna i sadrži brojne alatke za pretragu koje Korisniku omogućavaju da lako pronađe upravo one informacije koje traži.

Na stranicama prezentacija škola i poslovanja nalaze se informacije o vrstama plesa, biografijama instruktora, raznim događajima,  kao i video-snimci takmičenja ili video prezentacije škola, fotografije i drugi promo materijali. Pored toga, na istim stranicama dostupni su vaučeri aktivnih popust-ponuda, kao i sve kontakt informacije ili detalji koji mogu pomoći da se zainteresovani Korisnici izbliza upoznaju sa Vašom školom i Vašim prostorom, ili da prezentaciju podele sa prijateljima putem Facebook–a i drugih društvenih mreža.

 

Šta nudi školama/biznisima?

 

Plesnim školama i našim drugim oglašavačima nudimo dinamičnu stranicu u okviru kataloga - najekonomičniju u odnosu Cena-Rezultat (best buy).

Upravljanje Vašom stranicom je izuzetno jednostavno: u svakom trenutku možete izmeniti sadržaj Vaše prezentacije, fotografije, kontakt informacije, tekstove, dokumente i ostale podatke, a možete i postaviti novi program časova ili dokumente sa informacijama za učestvovanje na takmičenjima, kao i da izmenite Vašu ponudu u zavisnosti od Vaših trenutnih potreba, te da izbrišete ili dodate vesti ili video bez ikakvih dodatnih troškova, ili da pregledate analitičku statistiku posećenosti Vaše prezentacije.

 

I sve to uz jednostavan pristup vašem nalogu!

 

U slučaju da naiđete na bilo kakav problem da sami napravite željene izmene, jedino što treba da uradite je da nam pošaljete e-mail sa izmenama koje želite da izvršite i mi ćemo ih izvršiti za Vas u roku od 48h.

Nastavićemo da se nadograđujemo, dodajući nove alatke i usluge, kako bismo što uspešnije i vernije predstavili svet Plesne umetnosti, a školama i biznisima vezanim za Ples omogućili što bolju i potpuniju prezentaciju.

Saradnja

Imate školu
ili pružate usluge
vezane za ples
i želeli bi da se reklamirate
na našim stranicama

register button

i postanite deo
našeg tima

Facebook
Top Kategorije
Top Prezentacije
 • Salon za izradu ballet patika Markoni
  Branimira Ćosića 15
  Novi Sad, Srbija
  21000
  Novi Sad

  Salon za izradu ballet patika Markoni se nalazi u
  (9678 viđeno od 18-03-2014 03:01PM)
 • Plesni Klub Latino Dance Banja Luka
  Kralja Petra I Karađorđevića 84
  Banja Luka, Republika Srpska
  Banja Luka 78101
  Plesne Škole Republika Srpska

  Upis u toku (za sve od 3 do 103 godine)
  (8306 viđeno od 28-09-2013 06:48PM)
 • Plesni Klub Stage Dance Novi Sad
  Svetozara Miletića 40
  Novi sad, Srbija
  21101
  Novi Sad

  Dovoljno je imati veliku želju, puno volje i makar
  (7450 viđeno od 01-10-2013 03:44PM)
 • Plesna Škola Play Dance Studio Novi Sad
  Bulevar Oslobođenja 30A
  Novi Sad, Srbija
  21101
  Novi Sad

  Plesna Škola Play Dance Studio Novi Sad
  (7407 viđeno od 02-10-2013 11:40AM)
 • Fitness House Novi Beograd
  Omladinskih Brigada 6
  Novi Beograd, Beograd, Srbija
  Novi Beograd 11070
  Škole Plesa u Beogradu

  Hit je biti fit! Fitness House Novi Beograd nalazi
  (6132 viđeno od 10-10-2013 04:28PM)
Reklama
Reklama
Prijava za korisnike