Google ADS

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Baletski Studio Pirouette

Baletski Studio Pirouette

 

 

O NAMA


"Baletski studio "Pirouette" postoji već 7 godina i bavi se sadržajima klasičnog i džez baleta, kao i akrobatskim plesom. Naš studio Vam nudi  grupe džez baleta i klasičnog baleta za decu, različitog uzrasta, rekreativnu grupu za odrasle, kao i grupu za odrasle naprednog nivoa, koja predstavlja prvu postavu studija, i koja se baletom bavi na najvišem nivou i funkcioniše po sistemu kombinovanja klasičnog baleta i džez baleta u vidu tri dvočasa nedeljno. Rad na klasičnom baletu zasniva se mahom na mešavini Vaganova, ruske škole, engleske, i američke Balanchine tehnike. Najraniji uzrast u kojem Vaše dete može postati član našeg studija je sa navršene 4 godine, iz mnogobrojnih pedagoško-psiholoških i fizioloških razloga polazak na balet u ranijem uzrastu - nije preporučljivo. Gornja uzrasna granica za pohađanje naših časova - ne postoji, i prethodno baletsko iskustvo nije neophodno kako biste se upisali u neku od naših rekreativnih grupa.

 Nalazi se na dve lokacije: Francuska ulica, broj 26a i hala Pinki, Zemun, sala 108.

U ovom trenutku, baletski studio Pirouette broji oko 100 članova i iza sebe ima tri godišnja koncerta u pozoristu "Slavija" kao i učešće na plesnom koncertu "Alisa u zemlji čudesnog plesa", Aviv park, Pančevo, veliki broj nastupa u klubovima: Lajka, KPGT, Gauchosi, Supermarket concept store, u TC Ušće kao i kući Đure Jakšića, snimljenih filmova, učešća u festivalima poput "Pravo na osmeh", "Svet u Beogradu", projektima poput "Naxi plaza", poetske večeri "Kravatisti",  koncertima (Dado Topić, Bojan Marović), izložbama slika i emisijama poput  "Vece sa Ivanom Ivanovicem", TV Prva, "Žikina šarenica" i "Sve boje života" TV RTS, kao i u prilozima na TV Avala i TV Pink, otvaranje dečijeg sajma 2013, učešće u fotografskom projektu umetnika Marka Nektana "Urban ballerina project"  i mnogi, drugi.


Ono što je svakako jedinstveno u našem studiju je porodična i topla atmosfera, koja se oseti već na prvom času i koja traje sve dok ste sa nama. Uvek je prisutno uzajamno poštovanje, podrška, razumevanje, spremnost da se pomogne i izađe u susret i pruži podrška u napredovanju svakom članu našeg studija, od najmlađeg do najstarijeg.

 
Naravno, tu je i neizostavna ljubav prema najstarijoj umetnosti pokreta - baletu koja nas sve okuplja na istom mestu, u prostorijama našeg i vašeg studija "Pirouette".

 


O PREDAVAČIMA

Milena Kojić
baletski igrač, koreograf, pedagog

Od navršene treće godine života, počinje da se bavi latino i standardnim plesovima u plesnom klubu "Step", u Nišu, a kasnijim preseljenjem u Beograd i u okviru takmičara plesnog kluba "Beodance". Savremeni, klasičan i moderan balet pohađala je u baletskoj školi u Nišu, u DKC-u (Dečijem kulturnom centru) kod mentora Elene Petrovske, još za vreme pohađanja osnovne škole. U nešto kasnijim godinama, prelazi u baletski studio "Armiani", gde nastavlja sa radom, kako na usavršavanju svog znanja i svojih veština, tako i na bavljenju pedagoškim i metodičkim radom u okviru baleta, kod mentora Tatjane Tasić. Nakon skoro 20 godina plesnog iskustva i rada u baletskom studiju, otvara i sopstveni, baletski studio "Pirouette".

Poslednjih 5 godina aktivno se bavi plesnom  i baletskom pedagogijom, čemu doprinose znanja stečena na Učiteljskom fakultetu, smer učitelj, Univerziteta u Beogradu, diploma srednje škole medicinske-sestre vaspitača, kao i raznorazni seminari na temu koreografije, plesne i baletske metodike rada, i samousavršavanje u pedagoškom, i koreografskom polju rada, kako u svom studiju, tako i kao gost drugim plesnim školama. Tu su i  rekreativna iskustva, pre svega stečena od strane rođene sestre na polju orijentalnog plesa, pohađanje časova flamenka, salse i kubanskih plesova, hip-hopa, irskog plesa, sticanje diplome instruktora plesa za decu u Plesnom savezu Beograda, i brojna druga, plesna, iskustva.

Asistentkinje koje drže časove u našem studiju, pored glavnog predavača, Milene Kojić, su Liljana Jančevska i Marina Kenig, koje svojim veoma bogatim i dugogodišnjim baletskim iskustvom, harizmom I kvalitetnim poznavanjem tehnike doprinose tome da članovi budu još bolji I još uspešniji u svojoj baletskoj karijeri, bila ona na početničkom ili naprednijem nivou.

 

 

PRATITE NAS:

 

 

 

 
Gradski park 2
Zemun, Beograd, Srbija
Zemun 11080
Škole Plesa u Beogradu

Druge kategorije:
 Baletske Škole
 Baletske Škole » Škole Klasičnog Baleta
 Baletske Škole » Škole Rekreativnog BaletaBaletski Studio Pirouette
Saradnja

Imate školu
ili pružate usluge
vezane za ples
i želeli bi da se reklamirate
na našim stranicama

register button

i postanite deo
našeg tima

Facebook
Top Kategorije
Top Prezentacije
 • Salon za izradu ballet patika Markoni
  Branimira Ćosića 15
  Novi Sad, Srbija
  21000
  Novi Sad

  Salon za izradu ballet patika Markoni se nalazi u
  (8978 viđeno od 18-03-2014 04:01PM)
 • Plesni Klub Latino Dance Banja Luka
  Kralja Petra I Karađorđevića 84
  Banja Luka, Republika Srpska
  Banja Luka 78101
  Plesne Škole Republika Srpska

  Upis u toku (za sve od 3 do 103 godine)
  (7484 viđeno od 28-09-2013 07:48PM)
 • Plesna Škola Play Dance Studio Novi Sad
  Bulevar Oslobođenja 30A
  Novi Sad, Srbija
  21101
  Novi Sad

  Plesna Škola Play Dance Studio Novi Sad
  (7170 viđeno od 02-10-2013 12:40PM)
 • Plesni Klub Stage Dance Novi Sad
  Svetozara Miletića 40
  Novi sad, Srbija
  21101
  Novi Sad

  Dovoljno je imati veliku želju, puno volje i makar
  (6877 viđeno od 01-10-2013 04:44PM)
 • Fitness House Novi Beograd
  Omladinskih Brigada 6
  Novi Beograd, Beograd, Srbija
  Novi Beograd 11070
  Škole Plesa u Beogradu

  Hit je biti fit! Fitness House Novi Beograd nalazi
  (5780 viđeno od 10-10-2013 05:28PM)
Reklama
Reklama
Prijava za korisnike